Το trailer της 3ης σεζόν του Girls

...

Γράφει η Δανάη Σωπασή

girls-poster-768Σχεδόν 20 ημέρες απομένουν μέχρι την επιστροφή των Girls. Η διάσημη αμερικανική σειρά που μας έχει κρατήσει συντροφιά με δυο απολαυστικές σεζόν και έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες, επιστρέφει δυναμικά με καινούργιες περιπέτειες.

Οι Girls είναι και πάλι εδώ να μας παρουσιάσουν τις φετινές δοκιμασίες και προκλήσεις που θα τους προσφέρει η καθημερινότητα τους. Η Hanna και ο Adam είναι μαζί, ίσως πιο καλά από ποτέ και οργανώνουν ένα πάρτι. Επίσης η καινούργια δουλειά της Hanna είναι μια ζωντανή πρόκληση για την επιτυχία με πολλούς όμως ανταγωνισμούς. Η Shosanna θέλει να καλυτερεύσει την ζωή της και προσπαθεί να ισορροπήσει την επαγγελματική με την προσωπική της καθημερινότητα. Από την άλλη μεριά η Marnie φαίνεται πως θα αποκτήσει μια καλή φήμη μέσα από το Youtube και η Jessa προσπαθεί να βρει ξανά τον δρόμο της!

Άραγε θα κρατήσει αυτή την φορά περισσότερο η σχέση του ζευγαριού Hanna-Adam; Καθώς προβλέπονται κάποιοι τσακωμοί πάλι για τον προσωπικό χώρο του καθενός. Η Marnie δείχνει όλο και περισσότερο την πιο χαλαρή της πλευρά και θέλουμε να δούμε περισσότερα τραγούδια της σε αυτή την σεζόν. Μήπως είναι και η ώρα για την Jessa να βρει μια σταθερή δουλειά ή να σπουδάσει κάτι που θα της αποφέρει μια περισσότερη σταθερότητα;

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι την 12η Ιανουαρίου 2014 για τα πρώτα επεισόδια της τρίτης σεζόν που υπόσχονται περισσότερες ανατροπές και φυσικά τη χαρακτηριστική κωμικοτραγική Girls σύνθεση γέλιου και συναισθήματος.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ