Η Γλυκιά Απόδραση στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Λίλα

Διεκδικήστε μια διπλή πρόσκληση για την ταινία του Bruno Podalydes

Αν υπάρχει ένας τρόπος που να αποδεικνύει ότι το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, αυτός έχει να κάνει σίγουρα με το άνοιγμα των θερινών, αυτών των νοσταλγικών κινηματογράφων που θα φιλοξενήσουν για μια ακόμη σεζόν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, αλλά και μοναδικά, κλασικά δημιουργήματα.

Μεταξύ άλλων, ένας από τους πιο διαχρονικούς και αγαπημένους μας κινηματογράφους είναι και το Σινέ Λίλα, το οποίο σε συνεργασία με το Reel, σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση για την ταινία του Bruno Podalydes, Γλυκιά Απόδραση (Comme un Avion) για όποια από τις δυο μέρες και ώρες επιθυμείτε (Σάββατο ή Κυριακή, 20:50 ή 22:50).

f46f3ba8-2172-4e19-8056-c48ca62477d9

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Μισέλ είναι πενηντάρης γραφίστας, σε κρίση μέσης ηλικίας.  Μέσω διαδικτύου παραγγέλνει ένα καγιάκ με σκοπό μια ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ.  Κωπηλατώντας διασχίζει την υπέροχη γαλλική εξοχή και μέσα από μια σειρά απρόσμενων συναντήσεων έρχεται σε επαφή με τα πραγματικά του αισθήματα.

Ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος Bruno Podalydès έκανε την έκπληξη το 1992 με την ταινία Versailles Rive Gauche που κέρδισε πολλές διακρίσεις, μεταξύ αυτών και το βραβείο César καλύτερης ταινίας μικρού μήκους το 1993. Το φιλμ του Μόνο ο Θεός με βλέπει αποσπά το 1999 το βραβείο César καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη.

Το 2001 ο Bruno και ο αδελφός του, ο ηθοποιός Denis Podalydès, συνυπογράφουν την ταινία Liberté-Oléron. Το 2003 μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το έργο του Gaston Leroux Le Μystère de la chambre jaune καθώς και τη συνέχειά του, Le Parfum de la dame en noir, το 2005.

Το 2006 συμμετέχει στη σκηνοθεσία της συλλογικής ταινίας Paris, Je t’aime και παίζει στο φιλμ Προσωπικοί φόβοι σε δημόσιους χώρους του Alain Resnais. Το 2008 σκηνοθετεί την κωμωδία Bancs publics και το 2015 την κωμωδία ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ, όπου πρωταγωνιστεί δίπλα στην Agnès Jaoui και τη Sandrine Kiberlain.

Για να διεκδικήσετε την διπλή πρόσκληση δεν έχετε παρά να στείλετε ένα e-mail στο contact@reel.gr με την ένδειξη, «Διαγωνισμός – Γλυκιά Απόδραση», προκειμένου να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση η οποία θα αναδείξει έναν τυχερό.  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα την Παρασκευή, 27 Μαΐου.

Στο e-mail σας παρακαλούμε να αναφέρετε την ημέρα και την ώρα της αρεσκείας σας (βλ. παραπάνω).

Καλή τύχη!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ