Ο Ridley Scott μάς υπόσχεται γνωστούς μας εξωγήινους στο «Alien : Covenant»

Το sequel του "Prometheus"

Παρά την πάνω από 400 εκατομμύρια δολλάρια παγκοσμίως επιτυχία του, οι φανς του εμβληματικού «Alien» franchise απογοτεύτηκαν από το «Prometheus» (2012) του Ridley Scott, το οποίο δεν περιελάμβανε το γνωστό σε όλους μας τρομακτικό πλάσμα με την original Giger-ική του μορφή και σχεδιασμό, παρά μόνο την «Deacon» εκδοχή του στο τέλος της ταινίας.

prometheus-2-will-introduce-us-to-a-new-alien

Αυτή τη φορά όμως, στο δεύτερο κεφάλαιο της prequel τριλογίας του ‘Alien’, ο Scott μάς διαβεβαιώνει ότι θα έχει το τέρας-ορόσημο του franchise σε…όλες του τις εκδοχές. Το αυγό, τον face-hugger, αυτό που..βγαίνει από μέσα σου και τον «big boy» φυσικά.

Το «Alien: Covenant» αρχίζει με την κοινότητα Covenant σε ένα διαστημόπλοιο που οδεύει προς έναν πλανήτη στην άκρη σχεδόν του γαλαξία. Εκεί, η ομάδα ανακαλύπτει ότι ο πλανήτης αυτός δεν αποτελεί έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά πιο πολύ μοιάζει με έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μοναδικός του κάτοικος άλλωστε είναι ο «συνθετικός» David (Michael Fassbender), που επέζησε από την καταδικασμένη αποστολή που είδαμε στο «Prometheus».

«Θα πάνε σε έναν πλανήτη από όπου ήρθαν οι μηχανικοί» εξηγεί ο Scott, «κι εκεί θα συναντήσουν το συνεχώς εξελισσόμενο πλάσμα που αυτοί δημιούργησαν. Γιατί το έφτιαξαν; Ποιος θα έφτιαχνε ένα τόσο τρομακτικό τέρας; Έμοιαζε με κάτι βιομηχανικό, σαν ένα όπλο. Έτσι αυτή η ταινία θα απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα και θα μας συστήσει ξανά από την αρχή στον alien«.

H 20th Century Fox θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το «Alien: Covenant» στις 6 Οκτωβρίου του 2017. Η Noomi Rapace και ο Michael Fassbender θα βρίσκονται και πάλι στους ρόλους τους ως Elizabeth Shaw και το android David, αντιστοίχως.

alien-covenant-1280

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ