Γνωστοί ηθοποιοί απαντούν στο αιώνιο ερώτημα: Batman ή Superman;

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

batman_vs_superman (1)Η επόμενη ταινία του Superman αποτελεί σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες, σουπερ-ηρωικές προκλήσεις για τους φανατικούς του θαυμαστές εκεί έξω, με αφορμή την εμφάνιση του Batman. Παρόλα αυτά, η ανάθεση του ρόλου του μασκοφόρου εκδικητή στον Ben Affleck, κάθε άλλο παρά υψηλά κρατάει τις προσδοκίες του κοινού, όσον αφορά το «Batman vs. Superman» του Zack Snyder.

Μακριά πάντως από τις κινηματογραφικές «αντιζηλίες» των δυο ηρώων, η κληρονομιά που έχουν αφήσει στον χώρο των comic είναι αναμφίβολα επιδραστική και ουσιαστική για γενιές και γενιές πιστών αναγνωστών.  Ακόμη βέβαια και αν πολλοί δεν έχουν αποκτήσει την νούμερο ένα επαφή με το χάρτινο υλικό, γνωρίζουν εντούτοις τα ταινιακά κατορθώματα των super heroes, είτε μέσα από τηλεοπτικές σειρές, είτε από τις πρώτες τους φιλμικές μεταφορές.

Αν έπρεπε όμως να διαλέξουμε ανάμεσα στους δυο, σε ποιον θα καταλήγαμε;  Σε αυτό ακριβώς το δίλλημα μας απαντούν διάσημοι ηθοποιοί, όπως oι Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Jamie Fox, Tom Hiddleston, Natalie Portman κ.α, αποκαλύπτοντας τους λόγους που αρέσκονται περισσότερο στον τύπο με την κόκκινη κάπα, ή τα πανάκριβα gadgets.  Enjoy!Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ