Έξω ο Gordon-Levitt από το «Django Unchained»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Joseph Gordon-Levitt έφυγε από το καστ της ταινίας του Quentin Tarantino “Django Unchained” λόγω ότι το πρόγραμμα των γυρισμάτων της ταινίας έρχεται σε αντίκρουση με το πρόγραμμα των γυρισμάτων της δίκης του ταινίας “Don Jon’s Addiction” στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί.

Ο Gordon-Levitt, o οποίος είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του Tarantino, ήξερε από την αρχή ότι μπορεί να υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τις ημερομηνίες γυρισμάτων των δυο ταινιών και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Μιλώντας στο MTV News είπε: “Όχι, δυστυχώς δεν θα είμαι στο Django. Θα το ήθελα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.” Ένας αντιπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση και στο Entertainment Weekly.

Ο Gordon-Levitt θα συμπρωταγωνιστήσει με την Scarlett Johansson, και σύμφωνα με φήμες, και με την Julianne Moore. Πάντως τα γυρίσματα του “Django Unchained”, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Kerry Washington, Sacha Baron Cohen, Kurt Russell και Samuel L. Jackson. θα συνεχιστούν κανονικά. Απλά περιμένουμε να μάθουμε τον ηθοποιό που θα πάρει την θέση του Gordon-Levitt.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*