Το «Grave Encounters» επιστρέφει και υπόσχεται περισσότερα τρομάγματα

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To “Grave Encounters” θεωρείται μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες του 2011. Και δεν έχουν άδικο. Αρκετά ατμοσφαιρική και καλά σκηνοθετημένη είναι ίσως μια από τις καλύτερες found footage ταινίες που θα δεις τον τελευταίο καιρό.

Κι όπως είναι φυσικό, ετοιμάστηκε και sequel. Γραμμένο από τους Vicious Brothers, οι οποίοι είχαν γράψει αλλά και σκηνοθετήσει το πρώτο μέρος, το “Grave Encounters 2” μιλάει για έναν φοιτητή κινηματογράφου ο οποίος έχει παθιαστεί με την ταινία και ανακαλύπτει το εγκαταλελειμμένο ψυχιατρείο στο οποίο έγιναν τα γεγονότα του πρώτου. Εκεί μπαίνει μέσα με κάποιους φίλους του για να αποδείξει ότι όσα έδειχνε η ταινία “Grave Encounters” ήταν πραγματικά…

Σκηνοθετημένη από τον John Poliquin, στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, προσπαθεί να αποδείξει ότι αυτή η ταινία είναι δυο φορές πιο τρομαχτική. Το trailer που ακολουθεί δείχνει πως ίσως το έχει καταφέρει και δεν ξέρω πως αν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το V/H/S. Δεν έχουμε να περιμένουμε ως τις 2 Οκτωβρίου όπου θα κυκλοφορήσει και σε video on demand πριν βγει στις αίθουσες λίγες μέρες μετά στις 12 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ