Ο τίτλος για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Guardians of the Galaxy» είναι…

Ολότελα ταιριαστός και πανέξυπνος

Με μοναδική εξαίρεση μονάχα τη σειρά ταινιών του Iron Man, τα στούντιο της Marvel, αποφάσισαν όπως σίγουρα γνωρίζετε να μην ακολουθήσουν την πολιτική των αριθμημένων sequels, για καμία από τις υπόλοιπες ταινίες τους, επιλέγοντας αντί αυτού την τακτική των πιο δημιουργικών subheads, όπως τα “The Dark World”, “The Winter Soldier” και “Age of Ultron” μεταξύ άλλων. Για κάποιο περίεργο λόγο ωστόσο, αυτό φαινομενικά τουλάχιστον δεν θα ισχύει και για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του “Guardians of the Galaxy”, αφού όπως έχει επιβεβαιωθεί επίσημα το επερχόμενο sequel θα τιτλοφορείται “Guardians of the Galaxy: Vol. 2”.

Ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος James Gunn, έκανε την ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, παραδεχόμενος πως ο τίτλος ανακοινώθηκε αρκετά νωρίτερα από ότι έπρεπε, καθώς διέρρευσε κατά λάθος κατά τη διάρκεια της ημέρας Τύπου για το “Ant-Man” τις προηγούμενες ημέρες.

Αν και φαινομενικά τουλάχιστον ο νέος τίτλος φαίνεται κάπως τετριμμένος και θα μπορούσε ίσως κανείς να πει και ανέμπνευστος, τη στιγμή ακριβώς που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί ένα σωρό άλλοι εκπληκτικοί τίτλοι από τα comic, εν τούτοις αν παρατηρήσετε λίγο καλύτερα τον νέο τίτλο, θα καταλάβετε γιατί τελικά τα στούντιο της Marvel και ο σκηνοθέτης James Gunn αποφάσισαν να καταλήξουν σε αυτό τον τίτλο.

Με τον νέο τίτλο γίνεται μια ωραιότατη αναφορική σύνδεση, με το χαριτωμένο  mix tape, το οποίο ο Peter Quill του Chris Pratt a.k.a Star Lord, κουβαλούσε μαζί του καθ’ όλη την διάρκεια της ταινίας. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο νέος τίτλος παρά την φαινομενική του απλότητα είναι ιδιαίτερα έξυπνος μα και κατά τη γνώμη μας ολότελα ταιριαστός για το επερχόμενο sequel.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα νέα για το “Guardians of the Galaxy: Vol. 2” από εδώ και πέρα θα είναι μάλλον πολλά.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ