Τί ετοιμάζει ο Γκάι Ρίτσι;

...

Ένα βήμα πριν την επόμενη σκηνοθετική του απόπειρα βρίσκεται ο Γκάι Ρίτσι και μάλιστα υπό τη διεύθυνση της νέας εταιρίας παραγωγής που δημιούργησε λίαν προσφάτως, με τον πρώην συνεργάτη του και παραγωγό του «Σέρλοκ Χολμς 2: Το παιχνίδι των σκιών» Λάιονελ Γουίγκραμ που αναμένουμε με ανυπομονησία…

Ο λόγος για τη μεταφορά της θρυλικής σειράς κατασκοπείας της δεκαετίας του ’60 «The man from U.N.C.L.E.», την οποία είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Στίβεν Σόντεμπεργκ. Οι φημολογούμενες διαφωνίες του Σόντεμπεργκ όμως με την παραγωγή, όσον αφορά το κάστινγκ και το budget της ταινίας, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Τζορτζ Κλούνεϊ τον περασμένο Αύγουστο από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είχαν ως αποτέλεσμα τη στροφή προς αναζήτηση νέου σκηνοθέτη. Το ρόλο του Κλούνεϊ έχει αρνηθεί και ο Μπράντλεϊ Κούπερ λόγω βεβαρημένου προγράμματος, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, χωρίς όμως κάποια επίσημη, μέχρι στιγμής, ανακοίνωση.

Η σειρά μεταδίδονταν για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, από το 1964 έως το 1968 από το αμερικάνικο κανάλι NBC και διηγείται τα κατορθώματα δύο μυστικών πρακτόρων οι οποίοι εργάζονται για μια μυστική εταιρία κατασκοπείας εν ονόματι U.N.C.L.E.

Υ.Γ. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι ενώ αρχικά οι παραγωγοί δε θέλαν να αποκαλύψουν τη σημασία των αρχικών U.N.C.L.E., εν τούτοις, φοβούμενοι πιθανή παραβίαση του νόμου εξ αιτίας της χρήσης της συντομογραφίας U.N., αναγκάστηκαν σε κάθε επεισόδιο της σειράς να προβάλουν την πλήρη επωνυμία του ακρωνυμίου στους τίτλους τέλους. (United Network Command for Law and Enforcement)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ