Το cast του γυναικείου “Ghostbusters”

Όπως και να χει, όταν μιλάμε για μία ταινία που διαμόρφωσε την παιδική/εφηβική μας ηλικία, το έργο του Feig γίνεται πάρα πολύ δύσκολο.

Πριν από τρεις περίπου μήνες, σας είχαμε ενημερώσει για την ειλημμένη απόφαση των στούντιο, σχετικά με ένα εξ’ολοκλήρου γυναικείο reboot του θρυλικού “Ghostbusters”. Με σκηνοθέτη τον Paul Feig(Bridesmaids), οι πληροφορίες που είχαμε για το cast περιορίζονταν στη συμμετοχή της Melissa McCarthy, η οποία έχει συνεργαστεί άλλες δύο φορές με τον 52χρονο. Όπερ και εγένετο, με την Αμερικανίδα να συναντά τις Kristen Wiig, Kate McKinnon και Leslie Jones, σε μία εκ προοιμίου εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

H McCarthy άρχισε την κινηματογραφική της καριέρα με ένα cameo στο πολύ καλό “Go” του Doug Liman το 1999. Ακολούθησαν αρκετοί ρόλοι, αλλά άρχισε να καθιερώνεται στη μνήμη του κοινού μετά το ρόλο της στην σειρά “Mike And Molly” και, φυσικά, την εξαιρετική παρουσία της στην κωμωδία-έκπληξη “Bridesmaids”. Πλέον, εξαργυρώνει την επιτυχία της με συμμετοχές όπως αυτή στο πρόσφατο “St. Vincent”, ενώ πρωταγωνιστεί και στην επικείμενη ταινία του Feig(πάλι), “Spy”.

H Kristen Wiig, έχει εξελιχθεί σε μία από τις καλύτερες κωμικούς των τελευταίων ετών. Για 8 χρόνια στο μεγάλο “σχολείο” που λέγεται Saturday Night Live, η Wiig μας εντυπωσίασε με την ερμηνεία της -και το σενάριο- στο “Bridesmaids”, ενώ προσφάτως, μας έδειξε και τη δραματική πλευρά της στο “The Skeleton Twins”, πλάι στον κολλητό της, Bill Hader.

Όσον αφορά τις Leslie Jones και Kate McKinnon, αποτελούν πρόσφατες προσθήκες στο Saturday Night Live κι εκτιμήθηκαν για τις πολλά υποσχόμενες κωμικές τους ικανότητες. Η δεύτερη έχει φέρει εις πέρας ιδιαίτερα δύσκολες -και διαφορετικές μεταξύ τους- μιμήσεις, όπως αυτή του Justin Bieber και της Angela Merkel. Η πρώτη, κλίνει περισσότερο προς την “physical comedy” και, ήδη, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ήταν εξαιρετική στην τελευταία κωμωδία του Chris Rock, “Top Five”.

Όπως και να χει, όταν μιλάμε για μία ταινία που διαμόρφωσε την παιδική/εφηβική μας ηλικία, το έργο του Feig γίνεται πάρα πολύ δύσκολο.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ