Η Brie Larson ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο

Με την indie κωμωδία "Unicorn Store"

Μετά από το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε η Brie Larson για το “Room“, σειρά είχε ο ρόλος που πολύ πρόσφατα απέκτησε ως “Captain Marvel” (κάτι για το οποίο ανυπομονούμε πολύ) και τώρα η εν λόγω indie darling σκοπεύει να σκηνοθετήσει τη δική της ταινία – το “Unicorn Store”.

Το “Unicorn Store” βασίζεται στο σενάριο της  Samantha McIntyre. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα ονόματι Kit (πιθανολογούμε ότι στο ρόλο αυτής θα βρίσκεται η Larson), η οποία επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι για να ζήσει με τους γονείς της και ανακαλύπτει μια μυστηριώδη πρόσκληση σε ένα μαγαζί που θα αλλάξει την ιδέα που έχει σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει να μεγαλώνεις.

Κι ενώ το “Unicorn Store” θα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που θα σκηνοθετήσει η Larson, η ηθοποιός έχει κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για το μικρού μήκους “The Arm (στο οποίο συμμετείχε και στη συγγραφή του σεναρίου).

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ