Η Cate Blanchett σε συζητήσεις με τη θηλυκή εκδοχή του «Ocean’s Eleven»

Για το ρόλο της υπαρχηγού της Sandra Bullock

Η θηλυκή βερσιόν της «Συμμορίας των Έντεκα» βρίσκεται ήδη στα σκαριά, έχοντας καταφέρει ήδη να «κλείσει» τη Sandra Bullock ως αντίστοιχο George Clooney/Danny Ocean. Πλέον, ίσως έχουμε την είδηση μίας ακόμη high-profile ηθοποιού πλάι της, με την υπέροχη Cate Blanchett να βρίσκεται σε συζητήσεις για «υπαρχηγός» της συμμορίας.

Μετά το -κατά τα φαινόμενα- ναυάγιο των παραγωγών με τη Jennifer Lawrence, ενδεχόμενη συμφωνία με τη Blanchett θα είναι θρίαμβος για το στούντιο, καθώς μιλάμε για μία εκ των ικανότερων ηθοποιών σε παγκόσμια κλίμακα, με τεράστια δύναμη γύρω από το όνομα της. Παρ’όλα αυτά, θα χρειαστεί ιδιαίτερη πειθώ ώστε να πει το «ναι», από τη στιγμή που οι σκέψεις για franchise τουλάχιστον 4 ταινιών, είναι μεγάλη δέσμευση για ηθοποιό της γκάμας της Blanchett, η οποία δε μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες κινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι επαφές με τη διάσημη Αυστραλιανή, δείχνουν τις προθέσεις της παραγωγής για συγκρότηση all-star cast, κάτι απόλυτα λογικό ώστε να διατηρήσουν τη διαπραγματευτική δύναμη του original φιλμ.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*