Η Emma Stone στο ρόλο της Cruella de Vil

Στη νέα live-action ταινία της Disney

Η Emma Stone βρίσκεται σε αρχικές διαπραγματεύσεις για να της δοθεί ο ρόλος της εικονικής πλέον villain των «101 Σκυλιών της Δαλματίας«, Cruella de Vil, στη νέα live-action ταινία της Disney με κεντρικό θέμα την ψιλόλιγνη κυρία με τα δίχρωμα μαλλιά.

Η σεναριογράφος Kelly Marcel («Saving Mr. Banks«, «50 Shades of Grey«) φημολογείται ότι θα αναλάβει και το σενάριο της ταινίας της Cruella, με τον Andrew Gunn στη θέση του παραγωγού.

Στη σκηνοθετική καρέκλα δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος θα κάθεται, αλλά υπάρχει χρόνος και για αυτό, μιας και τα γυρίσματα δεν θα αρχίσουν παρά μετά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Η Cruella de Vil πρωτοεμφανίστηκε στο λευκό πανί το 1961, με την animated εκδοχή των «101 Σκυλιών της Δαλματίας», κι έκτοτε το ρόλο της πήρε η Glenn Glose στην πρώτη live-action εκδοχή της ιστορίας του 1996 – όπως και στο sequel αυτής το 200ο («Τα 102 Σκυλιά της Δαλματίας«).

Ο χαρακτήρας της de Ville ανήκει στο βιβλίο της Dodie Smith, το οποίο κυκλοφόρησε το 1956 με τον τίτλο  “The Hundred and One Dalmatians.”

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι η Stone θα είναι μια απολαυστική Cruella, εσείς;

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*