Η επιστροφή του μεγάλου Ennio Morricone

Για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Quentin Tarantino

Μια και καλή πίσω τους φαίνεται πως άφησαν οι Quentin Tarantino και Ennio Morricone την διαμάχη που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους, με αφορμή τη χρήση του μουσικού score του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη από τον σκηνοθέτη, για τις ανάγκες του «Django Unchained», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες-όπως αυτές έγιναν γνωστές από το αγαπημένο μας Comic-Con-ο Morricone πρόκειται να γράψει για πρώτη φορά original μουσική, για τη νέα ταινία του Tarantino, «The Hateful Eight».

Μετρώντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες OSTs, αρκετά εκ των οποίων για μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα γουέστερν αριστουργήματα στην ιστορία του κινηματογράφου, όπως τα εμβληματικά «The Good, the Bad and the Ugly» και «Once Upon A Time In The West» του Sergio Leone, ο Morricone ετοιμάζεται αναμφίβολα για μια εκκωφαντική επιστροφή, την πρώτη για ταινία γούστερν, μετά από σαράντα ολόκληρα χρόνια.

Εκτός από την νέα συνεργασία Morricone-Tarantino, αναφορά έγινε και στο ενδεχόμενο ύπαρξης μιας τρίτης ταινίας με πρωταγωνίστρια την αιματοβαμμένη νύφη του Kill Bill.

«Ποτέ μη λες ποτέ», ήρθε η απάντηση από τον Tarantino.  «Η Uma και εγώ το έχουμε συζητήσει.  Θέλουμε και οι δυο πολύ να το κάνουμε.  Απλώς πρέπει να περιμένουμε προκειμένου να μεγαλώσει αρκετά η κόρη της Vernita, για να θέλει να την σκοτώσει».

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ