Η επιστροφή του κόσμου του Harry Potter

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

harry potter

Είναι γεγονός! Ο κόσμος των Μάγων και μαγικών πλασμάτων που περιέβαλλε τις περιπέτειες του μικρού Μάγου με την αστραπή στο κούτελο, ο κόσμος που δημιούργησε η συγγραφέας  J.K. Rowling επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου του 2016!

Αν και ο κύκλος του Harry Potter έκλεισε κάνοντας τον την πλέον κερδοφόρα κινηματογραφική παραγωγή, στην ιστορία του παγκόσμιου σινεμά, με κέρδη που αγγίζουν τα 8 δις δολλάρια, η απουσία του δεν θα μπορούσε να κρατήσει για πολύ. Η Warner Bros είχε συμφωνήσει με την συγγραφέα για μια spin off ιστορία, που θα μπορούσε να αποτελέσει την συνέχεια του μαγικού κόσμου, απεγκλωβισμένη από τον μικρό ήρωα που πλέον είχε μεγαλώσει και μαζί του και μια ολόκληρη γενιά.

newt_scamander_by_cabbage_queen-d6m6zgi

Η J.K. Rowling, ανέλαβε να γράψει ένα σενάριο, που θα βασίζεται στον κόσμο που μας γνώρισαν τα βιβλία του Harry Potter, αλλά χωρίς τον Potter και θα είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει τη συγγραφή ενός πρωτότυπου σεναρίου. (Λεπτομέρειες σας είχαμε πεί ξανά). Η ιστορία που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 3 ξεχωριστές ταινίες, θα τοποθετείται στην Νέα Υόρκη, 70 χρόνια πριν τα γεγονότα του Hogwarts και δεν θα είναι prequel των γεγονότων του Hogwarts. Πρωταγωνιστής θα είναι ο συγγραφέας ενός εκ των «σχολικών εγχειριδίων» των μαθητών του Hogwarts και συγκεκριμένα του “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, κύριος Newt Scamander. 

Αλλάζοντας ήπειρο, πρωτεύουσα και πρωταγωνιστή, αλλά ελπίζουμε με την μοναδική μυθοπλασία των ιστοριών που μεγάλωσαν μαζί μας, ο κύριος Newt Scamander θα μας συστηθεί σε περίπου 2,5 χρόνια και ελπίζουμε να μας κάνει παρέα για καιρό. Και η επιβεβαίωση από το Clevver News

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ