Η έβδομη σεζόν του “Game of Thrones” θα καθυστερήσει

Οι δημιουργοί της επικής σειράς του HBO τεστάρουν την αντοχή μας

Η ημερομηνία για την τηλεοπτική προβολή του πρώτου επεισοδίου “Game of Thrones” μεταφέρθηκε για αργότερα από τα συνηθισμένα.

Μέχρι τώρα, κάθε σεζόν της σειράς ξεκινούσε μέσα στον Απρίλιο, αλλά αυτό δεν θα συμβεί μάλλον για την προτελευταία σεζόν της σειράς.

Όπως δήλωσαν οι showrunners David Benioff και Dan Weiss, “Θα αρχίσουμε αργά μέσα στο 2017, μιας και ‘Ο Χειμώνας είναι εδώ‘ και ο ηλιόλουστος καιρός δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς μας πλέον” – εννοοώντας προφανώς ότι τα γυρίσματα δεν μπορούν να γίνουν καλοκαίρι, αλλά θέλουν πιο “γκρίζο” καιρό, αλλά και το γεγονός ότι η σειρά δεν θα είναι ταιριαστό να προβληθεί μια κατά κόρον ηλιόλουστη εποχή – την Άνοιξη.

Επομένως και με έναν πρόχειρο υπολογισμό, η έβδομη σεζόν δεν αναμένεται να φτάσει στις οθόνες μέχρι και μετά το καλοκαίρι (ίσως και Φθινόπωρο;) του 2017.

Να υπενθυμίσουμε ότι το “Game of Thrones” θα ολοκληρωθεί με την όγδοη σεζόν, η οποία μαζί με την έβδομη θα απαρτίζονται από 12 επεισόδια συνολικά.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ