Το “Crimson Peak” σηματοδοτεί την επιστροφή του Guillermo del Toro στον γοτθικό τρόμο

Jessica Chastain, Tom Hiddleston και Mia Wasikowska βιώνουν τον απόλυτο γοτθικό τρόμο

Ο Guillermo del Toro, μετά την πολλαπλών οκτανίων blockbuster-ική δράση που μας πρόσφερε με το “Pacific Rim”, αποφάσισε προς μεγάλη χαρά όλων, να επιστρέψει στα γνώριμα νερά του τρόμου, με ένα ύφος απόλυτης κινηματογραφικής φρίκης, στη νέα του ταινία “Crimson Peak”.

Ο σκηνοθέτης τοποθετώντας τον τρόμο μέσα σε ένα φιλμ εποχής, επικεντρώνει τον κινηματογραφικό του φακό σε ένα ακόμα στοιχειωμένο σπίτι, το οποίο όμως, φέροντας την μοναδική του σκηνοθετική υπογραφή, μπαίνει στην λίστα με τις 20 πιο αναμενόμενες ταινίες για το 2015. Ο del Toro είχε δώσει βέβαια μια πρώτη εικόνα στους τυχερούς του περασμένου Comic-con, με το “Crimson Peak Gallery Tour”. Ωστόσο τώρα μπορούμε να έχουμε πλέον μια πιο ευκρινή εικόνα, χάρη σε μια φωτογραφία από την ταινία, η οποία και εικονίζει την πρωταγωνίστρια του φιλμ Jessica Chastain. Το φιλμ, από ότι φαίνεται, θα έχει την δυνατότητα να διεισδύει μέσα από διαφορετικά στρώματα του γοτθικού στοιχείου, κάτι το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα και από το «σκοτεινό» tour που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι.

Untitled

Με τον Guillermo del Toro να ξεδιπλώνει για ακόμη μια φορά τις σκηνοθετικές του δεξιότητες, το μόνο που απομένει για μια αριστοτεχνική, κινηματογραφική ανατριχίλα είναι φυσικά το σενάριο, το οποίο ευτυχώς υπογράφει και πάλι ο del Toro σε συνεργασία με τους Matthew Robbins (“Don’t be Afraid of the Dark”, “Mimic”), και Lucina Coxon (“Wild Target”).

Η ιστορία ακολουθεί μια επίδοξη συγγραφέα, η οποία στον απόηχο μιας οικογενειακής τραγωδίας, βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στην αγάπη για τον παιδικό της φίλο και τον πειρασμό ενός μυστηριώδους ξένου. Προσπαθώντας λοιπόν να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, παρασύρεται σε ένα σπίτι που αναπνέει, αιμορραγεί… και θυμάται.

Την Jessica Chastain, πλαισιώνουν οι Mia Wasikowska, Charlie Hunnam και Tom Hiddleston, σε ένα φιλμ το οποίο θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στις 16 Οκτωβρίου του 2015.

Παρακάτω μπορείς να παρακολουθήσεις το ιδιαίτερο tour του σκηνοθέτη στο “Crimson Peak Gallery”.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ