Η Jessica Chastain στο «Painkiller Jane»

Κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel

Η Jessica Chastain θα είναι η παραγωγός (μέσω της εταιρίας της, Freckle Films) αλλά και η πρωταγωνίστρια στο επερχόμενο vigilante drama “Painkiller Jane”, το οποίο θα βασίζεται στη graphic novel σειρά από τους  Jimmy Palmiotti και Joe Quesada.

Το πρώτο τεύχος του «Painkiller Jane» κυκλοφόρησε το 1995  και η ιστορία εστιάζει στην Jane Vasko, μια undercover αστυνομικό που, ενώ προσπαθεί να ξεσκεπάσει μια μαφία, δεν αντιλαμβάνεται ότι έχουν «φυτεψει» πάνω της εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος καταλήγει να την τραυματίζει πολύ σοβαρά. Ο αρχικός της «στόχος», Adam, καταφέρνει να την επαναφέρει στη ζωή δίνοντάς της έτσι υπεράνθρωπες αναγεννητικές δυνάμεις. Έτσι γίνεται η vigilante Painkiller Jane, αφήνοντας πίσω της ζωή της αστυνομικού.

To “Painkiller Jane” έχει γίνει και στο παρελθόν ταινία, συγκεκριμένα μια TV movie το 2005 με πρωταγωνίστρια την Emmanuelle Vaugier, αλλά και σειρά, το 2007 με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει η Kristanna Loken.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ