Η Kate Winslet αφηγείται μία σπουδαία ιστορία κατά του bullying

Στο αυστραλιανό "Daisy Chain"

Το πρόβλημα του bullying είναι μία διαχρονική μάστιγα στις νεαρές ηλικίες, με τα παιδιά που πέφτουν θύμα του να αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά θέματα, αν δε δοθεί η δέουσα σημασία σε τέτοια περιστατικά. Στην ευαισθητοποίηση απέναντι στο εν λόγω πρόβλημα, έρχεται να προστεθεί ένα εκπληκτικό φιλμάκι μικρού μήκους, ονόματι «Daisy Chain», που μας έρχεται από την Αυστραλία.

Ο Galvin Scott Davis, συγγραφέας και σκηνοθέτης, βασίζεται στο παραμύθι του, «Dandelion», που «έσπασε τα ταμεία» μερικά χρόνια πριν στην Αυστραλία, σκηνοθετώντας αυτό το πανέμορφο οπτικά -αλλά και σαν μήνυμα- animation. Παρ’όλα αυτά, η αναγνωρισιμότητα του Davis δεν είναι η κυρίαρχη δύναμη στο «Daisy Chain», καθώς στον ρόλο της αφηγήτριας ακούμε την εξαιρετική Kate Winslet, μία παρουσία που σίγουρα θα ανεβάσει κατά πολύ την προσβασιμότητα στην σπουδαία προσπάθεια του Αυστραλού.

Απολαύστε το!

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ