Η Margot Robbie στο «Beautiful Things»

Από το ομώνυμο μυθιστόρημα

Η Warner Bros., η Margot Robbie, και η παραγωγός Denise Di Novi μόλις πήραν τα δικαιώματα προκειμένου να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το θρίλερ μυθιστόρημα της Gin Phillips ονόματι «Beautiful Things».

Η Robbie θα συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας μαζί με τις Di Novi και Alison Greenspan, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ότι θα πρωταγωνιστεί κιόλας σε αυτήν. Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή τον τελευταίο καιρό, μιας και μόλις δύο μήνες πριν υπέγραψε με την Warner Bros. να αναλαμβάνει την παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους μέσω της εταιρίας της LuckyChap Entertainment.

H Robbie έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες της Warner Bros. μέχρι στιγμής: “Focus,” “The Legend of Tarzan,” και το “Suicide Squad.” Επίσης, αναμένεται να συμμετέχει στην παραγωγή και να πρωταγωνιστήσει φυσικά στο «Harley Quinn» spinoff, αλλά και στην επερχόμενη ταινία του Dean N. Jensen “Queen of the Air.”

Το βιβλίο της Phillips «Beautiful Things» εστιάζει σε μια μητέρα και στο γιο της εγκλωβισμένους μέσα σε ένα ζωολογικό κήπο κι έναν ληστή ελεύθερο στα πέριξ.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ