Η Meryl Streep θα εμφανιστεί στο sequel της «Mary Poppins»

Μαζί με την Emily Blunt

H Meryl Streep βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει σημαντικό ρόλο στο επερχόμενο sequel της Disney για το «Mary Poppins».

Τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ, η Streep πιθανότατα να υποδυθεί την ξαδέλφη της Mary Poppins, Topsy, ένας ρόλος που δεν υπήρχε στην original ταινία του 1964.

Σε περίπτωση που η παραπάνω πολύ δυνατή φήμη γίνει πραγματικότητα, η Streep θα επανενωθεί  με την Emily Blunt, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει μαζί της στο «Into The Woods«, όπως και με το σκηνοθέτη Rob Marshall, αλλά και τους παραγωγούς John DeLuca και Marc Platt της ίδιας ταινίας.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε φρεσκάρισμα της μνήμης σας όσον αφορά στην πρώτη ταινία, αυτή είχε ως εξής : Στο Λονδίνο της Εποχής της Μεγάλης Ύφεσης οι Jane and Michael Banks, μαζί με τα τρία παιδιά του Michael, δέχονται επίσκεψη από την αινιγματική Mary Poppins, μετά από μια προσωπική τους τραγική απώλεια. Η Mary Poppins είναι μια μαγική νταντά, η οποία με τη βοήθεια του φίλου της jack, θα βοηθήσει την οικογένεια να ανακάμψει και να ξαναβρει τη χαρά που τόσο πολύ έλειπε από τη ζωή της.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ