Ο Clint Eastwood συνεχίζει να σκηνοθετεί Αμερικανούς ήρωες

Αυτή τη φορά, θέμα του ο Captain Sully

Μετά την επιτυχία του “American Sniper” που έφτασε μέχρι τα Oscar -και κέρδισε αυτό του ηχητικού μοντάζ- ο Clint Eastwood θα συνεχίσει στο παναμερικανικό μοτίβο των τελευταίων του ταινιών, ασχολούμενος και πάλι με έναν άνθρωπο που αναγορεύτηκε ως εθνικός ήρωας στις ΗΠΑ. Ο πιλότος Chesley Sullenberger, περί ου ο λόγος, θα είναι η κεντρική φιγούρα πίσω από το προσωρινά τιτλοφορούμενο “Miracle on Hudson”.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης θα βασιστεί στο σενάριο του Todd Komarnicki (σεναριογράφου του “Resistance”, πάλι με θέμα ένα πιλότο) που με τη σειρά του αντλεί υλικό από το βιβλίο του Sullenberger, “Highest Duty: The Search for What Really Matters”. Το πραγματικό και συνάμα απίστευτο περιστατικό, συνέβη το 2009 όταν ένα Airbus πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στον Ποταμό Hudson, μετά από επίθεση πτηνών που προκάλεσε βλάβη και στους δύο κινητήρες. Οι 155 επιβάτες και μέλη του πληρώματος κατάφεραν να διασωθούν και ο Sullenberger θεωρήθηκε ήρωας.

Η παραγωγή του φιλμ θα γίνει για λογαριασμό της Warner Bros, οπότε όλοι περιμένουμε ένα στιβαρό και φροντισμένο δράμα με οσκαρικές βλέψεις.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ