Η ερχόμενη σεζόν του “The Walking Dead” αναμένεται να σοκάρει και να στεναχωρήσει

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Greg Nicotero

Στις 23 Οκτωβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η έβδομη σεζόν του “The Walking Dead” και οι θεατές περιμένουμε με αγωνία την τύχη ενός (αγνώστου, μέχρι στιγμής) από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

Τον περασμένο Απρίλιο, το τελευταίο επεισόδιο της έκτης σεζόν μας έκανε να κρατάμε την ανάσα μας για τα τελευταία από τα 90 λεπτά διάρκειάς του, μιας και τελείωσε αφήνοντας μας να υποθέσουμε ποιος ήταν ο χαρακτήρας που ο Negan αποφάσισε να σκοτώσει από το παρεάκι του Rick Grimes με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ τυλιγμένο με σύρμα.

Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό επεισόδιο“, δήλωσε ο greg Nicotero, ο επιβλέπων των ειδικών εφέ και του μακιγιάζ της σειράς, ο οποίος είναι κι ένας από τους παραγωγούς και τακτικός σκηνοθέτης των επεισοδίων. Fun fact: ο Nicotero είχε συμμετάσχει ως ζόμπι σε αρκετές σκηνές. Είναι από αυτούς τους γαμάτους τύπους που τα κάνουν όλα.

Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο:

Η ιστορία μας είναι σκοτεινή, φίλε. Δεν υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός στον κόσμο τους πια, επομένως είναι αρκετά σκοτεινή η ιστορία και βρίσκεται εκεί που χρειαζόταν να φτάσει. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του ότι όσο κι αν πιστεύουν οι χαρακτήρες ότι ξέρουν πάνω κάτω τι πρόκειται να συμβεί μετά, δεν υπάρχει τρόπος που μπορούν να προβλέψουν τι γίνεται εντέλει. Για μένα τουλάχιστον, είναι συναρπαστικό και, ξέρεις, το κοινό πρόκειται να στεναχωρηθεί και να νευριάσει.

Αυτήν την εβδομάδα κυκλοφόρησε το παρακάτω intense βιντεάκι, λογικά από το πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν:

Εδώ ο Rick και ο Negan έχουν μια όχι και τόσο ευχάριστη συζήτηση, αφού ο Negan έχει σκοτώσει έναν από τους φίλους και συμπορευτές του Rick. Μάλιστα, κάνει λόγο για έναν “right-hand man“, και υποθέτουμε ότι σκότωσε τον “κολλητό” ή το “δεξί χέρι” του Rick. Το πιο ανατριχιαστικό είναι βέβαια το τέλος του sneak peak αυτού, μιας και βλέπουμε τα απομεινάρια αυτού που τελικά σκοτώθηκε.

Για καιρό πιστεύαμε ότι αυτός που σκότωσε ο Negan με βάρβαρο τρόπο και όλους να παρακολουθούν την πράξη αυτή ήταν ο Glenn, ο οποίος είχε φτάσει πολύ κοντά στον θάνατο (από ζόμπι βέβαια) ήδη μια φορά στη σειρά, αλλά και στο κόμικ έχει ήδη… πεθάνει. Ο Daryl επίσης λέγεται πως ενδεχομένως να είναι αυτός που δεν θα δει το φως της έβδομης σεζόν, μιας και υπάρχει μια κουβέρτα στο τέλος του βίντεο παραπάνω, που μοιάζει αρκετά με αυτήν που είχε ο Daryl πάνω του.

Η Maggie είναι επίσης ακόμα μια περίπτωση που θα μπορούσε να αποτελεί την επιλογή του Negan, ίσως σε συνδυασμό με τον Glenn – αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ ρομαντικό/πονόψυχο/λυτρωτικό για μια σειρά σαν το “The Walking Dead” που δεν μας έχει συνηθίσει και σε πολλά τέτοια.

Όσον αφορά το παραπάνω όμως, ας σκεφτούμε όμως και μια δήλωση που πρόσφατα έκανε ο Jeffrey Dean Morgan, ο άνθρωπος δηλαδή που υποδύεται το Negan : “Ο Negan δεν θα σκοτώσει μόνο έναν στο πρώτο επεισόδιο. Δεν φοβάται να σπάσει μερικά κρανία“.

Καταλαβαίνετε επομένως ότι δεν θα έχουμε μόνο ένα θύμα, προετοιμαστείτε.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ