Η Samara Morgan επιστρέφει!

Το νέο trailer του "Rings" μόλις κυκλοφόρησε!

Το franchise του The Ring του 2002, φαίνεται να συνεχίζεται δυναμικά με το reboot του 2016, εν ονόματι Rings, να βρίσκεται προ των πυλών. Το Hollywood και οι εταιρίες παραγωγής μάλλον παραείναι… «συναισθηματικά δεμένοι» με το συγκεκριμένο project ώστε να το αφήσουν να τελειώσει- ένα φαινόμενο που μάλλον σύνηθες θα το χαρακτήριζε κανείς, καθώς στα περισσότερα sequels ή reboots προσπαθούν να βγάλουν απεγνωσμένα «από τη μύγα ξύγκι» αποτυγχάνοντας παταγωδώς.

Η ιστορία είναι γνωστή: υπάρχει μια κασέτα- ίσως το 2016 θα έπρεπε να το εκσυγχρονίσουν με βίντεο στο YouTube- την οποία όποιος δει πεθαίνει μετά από 7 ημέρες με μια περίεργη ιστορία να ξετυλίγεται από εκεί.

Στον ρόλο της πολυαγαπημένης του σινεμά Samara Morgan θα βρίσκεται η νέα Matilda Lutz ενώ στην ταινία θα παίρνουν μέρος, επίσης, οι Alex Roe, Johnny Galecki, Bonnie Morgan, Vincent D’Onofrio, Aimee Teegarden. Στην σκηνοθετική καρέκλα θα κάθεται ο F. Javier Gutierrez ενώ ως ημερομηνία κυκλοφορίας του στις αίθουσες έχει οριστεί η 28η Οκτωβρίου.

Θα δείξει λοιπόν αν θα είναι ένας άξιος συνεχιστής του πασίγνωστου θρίλερ ή άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια αναβίωσης του- αν και όλοι μάλλον φανταζόμαστε τι είναι πιθανότερο.

Αντώνης Τσις

Τον Αντώνη θα τον βρείτε να περιπλανιέται στα σκοτεινά στενά της Αθήνας, αν και στην πραγματικότητα, θα ήθελε να χάνεται στα στενά ενός φιλμ νουάρ. Τα μάτια του μετατρέπουν τα πάντα, αυτόματα, σε κινηματογραφικά πλάνα, ενώ η δυνατότερη ευχή του θα ήταν να μπορούσε να τα καταγράψει, δημιουργώντας ταινίες δίχως ιδιαίτερο νόημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ