Η Sarah Jessica Parker στο teaser για το “Divorce” του HBO

Τη νέα σειρά του HBO που είναι τόσο κωμωδία όσο και δράμα

Το διαζύγιο γενικά θεωρείται ως μια μοναχική διαδικασία, αλλά αυτό που κατανοήσαμε (μέσω της σειράς) ήταν το ότι για να τα βγάλεις πέρα με ένα διαζύγιο χρειάζεσαι πολύ το άλλο πρόσωπο. Όλη η διαδικασία είναι πολύ ψυχοφθόρα και μπορεί να καλυτερέψει κάπως μόνο με τη συνδρομή του άλλου“.

Η παραπάνω περιγραφή της Sarah Jessica Parker για το “Divorce”, τη νέα σειρά της Sharon Horgan, δεν μας κάνει και πολύ για κωμωδία – αλλά είναι. Το θέμα του όμως είναι δραματικό.

Η σειρά ακολουθεί την Frances (Parker) και τον Robert (Thomas Haden Church), ένα ζευγάρι παντρεμένο αρκετά χρόνια, οι οποίοι αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο αφότου δημιουργήθηκαν προβλήματα στη σχέση που δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν. Το σενάριο της Horgan μας διηγείται τις διάφορες φάσεις του διαζυγίου και του τι περνάει ένα ζευγάρι μέχρι να φτάσει σε αυτό – αλλά και μετέπειτα. “Τα παιδιά είναι ένας σημαντικός πυρήνας όλου του θέματος”, προσθέτει η δημιουργός.

Αυτή θα είναι η πρώτη σειρά του HBO που πρωταγωνιστεί η Parker μετά το διάσημο και πολυβραβευμένο “Sex & the City“.

Δείτε το πρώτο teaser του “Divorce” παρακάτω :

1-7DUzlLJlS1gdHD6oZSJN4g

CopBt2aUAAAmVtd

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ