Το πολυαναμενόμενο “Westworld” ξεκίνησε στο HBO

Με μεγάλη επιτυχία

Το “Westworld” έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στις 2 Οκτωβρίου στο κανάλι HBO.

Το sci-fi drama προέρχεται από τους σεναριογράφους και παραγωγούς (μαζί με τον J.J. Abrams) Jonathan Nolan και Lisa Joy, βασιζόμενο στην ομότιτλη ταινία του 1973 του Michael Crichton. Η υπόθεση εστιάζει σε ένα θεματικό πάρκο για ενήλικες, τύπου “Jurassic Park”, αλλά αντί για δεινόσαυρους έχει μέσα ανθρωποειδή ρομπότ που βρίσκονται σε ένα τέλεια δημιουργημένο σκηνικό Άγριας Δύσης. Κάτι πάει στραβά όμως όταν τα ρομπότ σταματούν να λειτουργούν όπως πρέπει.

Η πρεμιέρα του “Westworld” είχε απήχηση σε 3,3 εκατομμύρια θεατές που το παρακολούθησαν σε διάφορες πλατφόρμες. Τέτοια επιτυχία σε πιλότο είχε να σημειωθεί από αυτόν του “True Detective” του 2014, που επίσης είχε 3,3 εκατομμύρια θεατές να το παρακολουθούν με αγωνία κι ενδιαφέρον.

Το “Westworld” έχει έναν ισχυρότατο ανταγωνιστή στο ίδιο κανάλι, την πιο επιτυχημένη σειρά αυτή τη στιγμή – το  “Game of Thrones” δηλαδή. Έχει όμως κι ένα πολύ εντυπωσιακό καστ :Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright και Rodrigo Santoro.

“Westworld”, περιμένουμε με αγωνία για το τι άλλο έχεις να μας δώσεις!

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ