Η σοκαριστική αλλαγή του J.K. Simmons

Για τις ανάγκες του "Justice League Part One"

O J.K. Simmons δεν εφησυχάζει με τίποτα. Με νωπή ακόμα την παρουσία του ως καθηγητή-ενσάρκωση του διαβόλου στο «Whiplash» και το πέρασμα του από το «Ένας Άλλος Κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ετοιμάζεται για το «Justice League Part 1» και οι πρώτες φωτογραφίες είναι σοκαριστικές.

Πραγματικά, δε θα περιμέναμε από έναν 61χρονο τέτοια αλλαγή όπως αυτή που παρατηρούμε στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ο personal trainer του, Aaron Williamson, με τον «καθηγητή Fletcher» σχεδόν να τρομάζει με τη μυώδη «μεταμόρφωση» του. Ο Simmons θα εμφανιστεί ως Commisioner Gordon στην επερχόμενη ταινία και, ήδη, όλα δείχνουν πως έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του.

«Κάθε φορά που προπονούμαστε μαζί, ξεχνώ πως είναι 61 ετών. Απίστευτος σεβασμός γι’αυτόν τον άνθρωπο», ήταν τα λόγια του Williamson κι εμείς δε μπορούμε παρά να φανταζόμαστε αυτή την εικόνα, σε συνδυασμό με τον τρόμο που προκαλούσε στον Miles Teller στο «Whiplash».

Every time we train together I forget he's 61 years old. So much respect for this guy. #JKSimmons #OldManCranking (hashtag via @mountaindog1)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aaron Williamson (@aaronvwilliamson) στις

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ