Δείτε το trailer για το «Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Πρόσφατα, σας ενημερώσαμε για το επερχόμενο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο και το γεγονός πως η Αθήνα θα είναι η τιμώμενη πόλη του σημαντικού αυτού event που πραγματοποιείται στον Καναδά. Ανάμεσα σε παλαιότερες ταινίες, όπως το «J.A.C.E» και «Η Κόρη«, βρίσκεται και μία νέα, συγκεκριμένα «Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά«, το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ελίνας Ψύκου.

Η Ελληνίδα βρίσκεται σε εξαιρετικό «φεγγάρι» αυτή την περίοδο, καθώς ψηφίστηκε από το έγκριτο «Variety» μέσα στη δεκάδα των περισσότερο υποσχόμενων Ευρωπαίων σκηνοθετών, ενώ και το έργο της είχε κερδίσει το βραβείο στην κατηγορία «Work in Progress» του φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι. Τοποθετημένη στο επονομαζόμενο «νέο κύμα» του ελληνικού κινηματογράφου, η πρώτη αυτή δουλεία της Ψύκου είναι σίγουρα πολυαναμενόμενη και περιμένουμε να «κατακτήσει» κοινό και κριτικούς στο Τορόντο.

Στο φιλμ, πρωταγωνιστεί ο γνωστός μας από τον «Κυνόδοντα», Χρήστος Στεργιόγλου, στο ρόλο ενός βετεράνου τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος χτυπημένος από την ελάχιστη τηλεθέαση και τα χρέη, αποφασίζει να σκηνοθετήσει την απαγωγή του.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες το φθινόπωρο. Απολαύστε το trailer!

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*