Η Dakota Johnson είναι…η εκλεκτή του «50 Shades of Grey»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Η κινηματογραφική μεταφορά του παγκόσμιου best-seller-φαινόμενου της E.L. James, «50 Shades of Grey», είναι μία ταινία που περιμένει αρκετός κόσμος, και μετά την ανακοίνωση του ονόματος της σκηνοθέτιδος, το μόνο που έλειπε ήταν τα ονόματα εκείνων που θα ενσαρκώσουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο, Anastacia Steele και Christian Grey

Σχεδόν κάθε σέξι ηθοποιός του Χόλιγουντ αποτέλεσε μέρος του «οργίου» φημών για τον απαιτητικό αυτό ρόλο. Emma Watson, Mila Kunis, Shailene Woodley και Imogen Poots ήταν μέχρι σήμερα οι επικρατέστερες υποψήφιες, παρ’όλα αυτά το ρόλο πήρε εν τέλει η  Dakota Johnson. H 23χρονη, κόρη της Melanie Griffith από το γάμο της με τον Don Johnson, είναι περισσότερο εξοικειωμένη με τις κωμικές παραγωγές, με ρόλους σε ταινίες όπως το «21 Jump Street» και το «The Five-Year Engagement Plan», ενώ είχε κάνει και ένα εξαιρετικά σύντομο πέρασμα από το «The Social Network».

Με τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο πλέον καπαρωμένο, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τον αντίστοιχο ανδρικό, δηλαδή αυτόν που θα δώσει σάρκα και οστά στον κύριο Christian Grey. Ο βασικότερος υποψήφιος σύμφωνα με τις φήμες, είναι ο Charlie Hunnam του Pacific Rim(και του Sons of Anarchy), αλλά όπως είδαμε και με την Johnson, η τελική απόφαση μπορεί να είναι οποιαδήποτε.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*