Η Emma Watson γίνεται βασίλισσα

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία της Sofia Coppola, «The Bling Ring», την παρουσία της στην τελολογική κωμωδία του Seth Rogen «This is the End» και τον πολυαναμενόμενο ρόλο της στο αρονοφσκικό «Noah», η Emma Watson ετοιμάζεται να επιστρέψει στον κόσμο της φαντασίας και της μαγείας, υποδυόμενη τον ρόλο μιας νεαρής βασίλισσας στο επερχόμενο «Queen of the Τearling».

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως η ταινία θα βασίζεται σε ένα επτάτομο, λογοτεχνικό δημιούργημα δια χειρός της συγγραφέως Erika Johansen, η οποία λέγεται πως εμπνεύστηκε την ηρωίδα της όταν άκουσε μια προ-προεδρική ομιλία του…Barack Obama το 2007!

Το story θέλει την Watson να υποδύεται την νεαρή Kelsea Glynn να προσπαθεί να διεκδικήσει το στέμμα της μητέρας της το οποίο έχει σφετεριστεί η κακιασμένη «Red Queen» η οποία κυριαρχεί το Βασίλειο του Tearling, σε μια post-apocalyptic εποχή που τοποθετείται τρεις αιώνες μετά από μια τρομερή, περιβαλλοντική καταστροφή.

Φυσικά στο μυαλό μας έρχεται κατευθείαν ο πρώτος ρόλος με τον οποίο μας συστήθηκε η Watson στο εντυπωσιακό franchise του Harry Potter, το οποίο βσιζόταν επίσης σε επτά magical βιβλία.  Η διαφορά είναι πως το πρώτο βιβλίο της σειράς «Queen of the Tearling» δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά αναμένεται να κάνει την γύρα του στα βιβλιοπωλεία τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Αν ακόμα δεν σε έχει ιντριγκάρει το νέο project της όμορφης ηθοποιού, μάθε πως πολλοί κάνουν ήδη λόγο για μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει στην τηλεοπτική, μεσαιωνική μανία που ακούει στο όνομα, «Game of Thrones».

Οκ, έχει την προσοχή μας…

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ