Η επιστροφή του «βασιλιά» Bruce

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

2002 Toronto Film Festival - "Bubba Ho-tep" PortraitsΤι εννοείς για ποιον βασιλιά μιλάμε;  Μα φυσικά για τον «βασιλιά» του σπλάτερ και της απολαυστικής μπι-μουβιάς, Bruce Campbell ο οποίος σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έκανε στο Wizard World Nashville Comic Con (οτι δηλαδή που αλλού θα μπορούσε να βρίσκεται ο Campbell;), πρόκειται να συνεργαστεί και πάλι με τον κολλητό του Sam Raimi, αυτή την φορά για το σίκουελ του «Army of Darkness»!

Τα θετικά της συγκεκριμένης είδησης είναι πολλά.  Καταρχάς πρόκειται να απολαύσουμε και πάλι στο σκηνοθετικό τιμόνι τον Raimi και μάλιστα σε ένα project το οποίο είναι ολοκληρωτικά δικό του, επομένως υποθέτουμε πως δεν θα χρειαστεί να ξαναδούμε ένα αχρείαστο σικουελικό δημιούργημα όπως αυτό του Fede Alvarez, ο οποίος πετσόκοψε κυριολεκτικά το «The Evil Dead» στην προσπάθειά του να του δώσει νέα πνοή.  Επίσης οχι μόνο θα δούμε τον καλτ σκηνοθέτη (θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας περισσότερο ως ο δημιουργός των «Evil Dead» και του underrated «Drag me to Hell», παρά ως ο σκηνοθέτης των ταινιακών «Spider-Man») στο τρομοκρατικό του, κινηματογραφικό στοιχείο, αλλά θα έχουμε την δυνατότητα να χαρούμε και πάλι την παρουσία του «ένας είναι ο πραγματικός Ash», Bruce Campbell.  Δεν χρειάζεται καν να πούμε πως στα συν τοποθετούμε και την ανίερη συνεργασία που όπως φαίνεται θα συντελεστεί για ακόμη μια φορά μεταξύ τους.

Ο ίδιος ο Campbell μάλιστα δήλωσε: «Το τελευταίο ήταν 22 χρόνια πριν.  Απλώς δεν βιαζόμουν να το κάνω.  O Sam Raimi είναι λιγάκι απασχολημένος τώρα να κάνει τις μεγαλύτερες ταινίες του Χόλυγουντ.  Συνήθιζα να είμαι απασχολημένος.  Τώρα δεν είμαι.  Γι’αυτό είμαι εδώ», και συνεχίζει: «O Ash θα ήθελε να σταματάει που και που από το κυνηγητό των «deadites» (οι δαίμονες στο «Evil Dead»)», απάντησε ο ηθοποιός όταν τον ρώτησαν αν σκοπεύει να επιστρέψει, «ίσως θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό.  Θα ήταν συναρπαστικό.  Το να πολεμάς ένα ζόμπι.  Αυτό θα ήταν μια χαρά».

«Το να τα χτυπάω με το μπαστούνι μου.  Να τα ξεγελάω, να τα αποπροσανατολίζω…μ’αρέσει.  Ε λοιπόν κύριε, η απάντηση είναι ναι».

Αγαπητέ Bruce και εμείς το ίδιο λέμε. ΝΑΙ!  Το «Army of Darkness 2», μόλις έγινε το επόμενο project για το οποίο ανυπομονούμε πραγματικά!

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ