Ο Βαγγέλης Μουρίκης στους Reel Tunes με αφορμή “Το Μικρό Ψάρι”

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr Μετά την παραχώρηση της συνέντευξης του Γιάννη Οικονομίδη στην εκπομπή των Reel Tunes, με αφορμή φυσικά την κυκλοφορία της νέας ταινίας...

mourikisΓράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Μετά την παραχώρηση της συνέντευξης του Γιάννη Οικονομίδη στην εκπομπή των Reel Tunes, με αφορμή φυσικά την κυκλοφορία της νέας ταινίας του δημιουργού, “Το Μικρό Ψάρι”, είχαμε την χαρά (ναι, μια ακόμη) να φιλοξενήσουμε αυτή τη φορά στο στούντιο του Radio Reboot, τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Βαγγέλη Μουρίκη.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου υποδεχτήκαμε τον Βαγγέλη Μουρίκη, για μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που δεν αφορούσε μόνο στην κυκλοφορία (στις 27 Μαρτίου) της ταινίας, αλλά και στο κινηματογραφικό παρελθόν του ταλαντούχου αυτού και αξιόλογου ανθρώπου.

Με την ευχάριστη προσωπικότητά του και την διάθεσή του να μας μιλήσει για πολλά θέματα (και την δική μας φυσικά διάθεση, να τα ακούσουμε και να τα μάθουμε όλα), ο Βαγγέλης Μουρίκης μας μίλησε για τον ρόλο του Στράτου (“Το Μικρό Ψάρι”), τον επιδραστικό ρόλο του Βαγγέλη Φαρμακόρη στην ταινία του Νίκου Γραμματικού, “Ο Βασιλιάς” (μια ταινία που μνημονεύεται δικαιολογημένα, ακόμη και δώδεκα χρόνια μετά, ως μια από τις καλύτερες ταινίες του νέου, ελληνικού κινηματογράφου), την συνειδητή του ύπαρξη ως κινηματογραφικός ηθοποιός, την συμμετοχή του στις ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη και πολλά ακόμη, άκρως ενδιαφέροντα.

Απλά πάτα play!

 

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ