Πρώτο trailer της τηλεοπτικής σειράς «Hannibal»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μπορεί ο αγαπημένος κανίβαλος γιατρός μας, ο Hannibal Lecter, να κάνει αρκετό καιρό να κάνει την εμφάνισή του στην μεγάλη οθόνη αλλά ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη τηλεόραση στην καινούργια σειρά του NBC. Το “Hannibal”, όπως θα λέγεται η σειρά, μιλά για έναν FBI profiler, το Will Graham (Hugh Dancy) όπου προσπαθεί να διαλευκάνει κάποιες δολοφονίες και γι’ αυτό ζητά την βοήθεια του γιατρού Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Τα γεγονότα διαδραματίζονται χρόνια πριν μάθουν ότι αυτός ο διάσημος ψυχίατρος είναι στην πραγματικότητα ένας κανίβαλος, σαδιστής, δολοφόνος.

Ξέρουμε ότι ο Mikkelsen μπορεί να παίξει τον κακό υπέροχα (Casino Royale). Αλλά η σειρά, με το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, μοιάζει να είναι λίγο serial killer of the week φάση. Όχι ότι είναι κακό όλο αυτό, απλά περίμενα να επικεντρώνεται λίγο περισσότερο στον Hannibal. Βεβαία μπορεί να κάνω και λάθος, απλά αυτό μου άφησε η πρώτη γεύση που πήρα.

Στην σειρά επίσης πρωταγωνιστούν και οι Caroline Dhavernas και Laurence Fishburne. Το “Hannibal” θα κάνει την πρεμιέρα του στο NBC στις 4 Απριλίου. Ανάμεσα σε αυτό και στο Bates Motel πιο ανυπομονείς να δεις περισσότερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ