Ο Harrison Ford και η αναβίωση ενός θρυλικού χαρακτήρα…

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Ήμουν νιος και γέρασα θα πρέπει μάλλον να νιώθει ο 70αρης πλέον Harrison Ford, τώρα που το όνομά του ακούγεται έντονα, μετά τη νέα στέγη των Star Wars και κατ’ επέκταση του δικού του πλέον αναγνωρίσιμου χαρακτήρα. Πόσο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει; Οι πηγές επιμένουν με βεβαιότητα!

Ο αρθογράφος των “Latino News” Umberto «El Mayimbe» Gonzalez, επικαλείται τις δικές του αλάνθαστες άκρες και υποστηρίζει πως ο Ford έχει δεσμευθεί να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος για μία ακόμα φορά, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Ήταν το 1983, η χρονιά του “Return of the Jedi” και η χρονιά που ο ηθοποιός εισηγήθηκε προσωπικά να σκοτώσει το χαρακτήρα του (!) Ευτυχώς ο συναισθηματισμός του Lucas δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο και πλέον μπορούμε να περιμένουμε με συγκίνηση το Han Solo ξανά στη μεγάλη οθόνη.

Τώρα αν μιλάμε για κάποιο cameo ή για μια πραγματικά γενναία συμμετοχή, αυτό δεν μπορούμε δυστυχώς να το γνωρίζουμε ακόμα. Όπως επίσης δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για το μέλλον των χαρακτήρων των Carrie Fisher και Mark Hamill. Ένας άλλον blogger όμως, εν ονόματι Roger Friedman, ισχυρίζεται πως θα πρέπει να περιμένουμε τους Luke Skywalker και πριγκίπισσα Leia, αλλά όχι σαν τους κεντρικούς χαρακτήρες, λόγω της μεγάλης ηλικίας τους. Προχωράει όμως και λίγο παρακάτω και μας αποκαλύπτει ότι θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τα παιδιά τους, γεγονός ακόμα πιο ενδιαφέρον! Φυσικά R2D2 και C-3PO θα εμφανιστούν χωρίς ούτε μια ρυτίδα, με ένα ερωτηματικό για τους ανθρώπους πίσω απ’ τις “μάσκες”…

Μείνετε συντονισμένοι για νεώτερα και να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχουμε ανακοινώσεις για τα πρώτα spin-offs της νέας τριλογίας!

Δες εδώ περισσότερα για οτιδήποτε Star Wars!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ