Μία νέα ματιά στη ζωή του Χιθ Λέτζερ ως Τζόκερ

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Έχουν ήδη περάσει 5 χρόνια από τη θλιβερή εκείνη ημέρα που ο Χιθ Λέτζερ μας «άφησε», μόλις στα 28 του χρόνια, παρ’όλα αυτά ακόμα βγαίνει στην επιφάνεια ακυκλοφόρητο υλικό του σπουδαίου ηθοποιού και φυσικά μας ωθεί να ξαναθυμηθούμε αυτή την ιδιαίτερη, αδικοχαμένη περσόνα.

Αυτή τη φορά, οι «εκσκαφείς» αυτού του σπάνιου αρχειακού υλικού, είναι μία γερμανική σειρά ντοκιμαντέρ, με τίτλο Too Young to Die ή σε απλά ελληνικά, «Πολύ νέοι για να πεθάνουν». Στο παρακάτω βίντεο που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, όπως το είδαμε πρώτα στην έγκριτη HuffingtonPost, ο πατέρας του αείμνηστου Αυστραλού σχολιάζει στιγμές από τη ζωή του γιου του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Dark Knight, παρουσιάζοντας ένα ημερολόγιο που διατηρούσε ο εμβληματικός «Τζόκερ». Σε αυτό, βλέπουμε κάθε λογής εικόνες, από αποκόμματα των κόμικ του Μπάτμαν, μέχρι φωτογραφίες του Μάλκολμ Μακ Ντάουελ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι, μία ιδιόχειρη εκδοχή του μονολόγου του Τζόκερ και τραπουλόχαρτα.

Όπως αναφέρει και ο πατέρας του, «είχε κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για αρκετές βδομάδες, για να γίνει «ένα»  με τον χαρακτήρα του. Πάντα ήθελε να μελετά εξονυχιστικά όλους του τους ρόλους, αλλά εκείνη τη φορά το είχε παρακάνει». Όλες αυτές οι νέες πληροφορίες, θα ήγειραν πολλαπλά ερωτήματα για τον Λέτζερ. Μακάρι να ήταν εδώ να μας τα απαντήσει…

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*