Ο Henry Cavill γλυκοκοιτάζει τη θέση του Tom Cruise

...

Γράφει ο Άγγελος Ανδρέου

Η άδεια θέση που άφησε πίσω του ο Tom Cruise στο The Man of U.N.C.L.E. φαίνεται ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Superman, Henry Cavill, ιδίως μετά το buzz που έχει ξεσπάσει στα social media σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στην νέα ταινία του Guy Ritchie. Όπως γράφει το Variety, η Warner Bros βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Cavill προκειμένου να υποδυθεί τον Napoleon Solo, έναν εκ των δύο πρωταγωνιστών, ρόλο που είχε συμφωνήσει μέχρι χθες να παίξει ο Tom Cruise.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά και ο Cruise αποφάσισε να αφοσιωθεί στο Mission: Impossible 5, κι έτσι ο Superman καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ταινία έχει μακριά πάραδοση στις αποχωρήσεις, τα «πρότυπα» του Jane Got A Gun, καθώς, εκτός από τον Cruise, προηγουμένως είχαν αποχωρήσει τόσο ο George Clooney όσο και ο Steven Soderbergh που αρχικά θα σκηνοθετούσε την ιστορία.

Πάντως, σε περίπτωση που όλα πάνε καλά στις διαπραγματεύσεις, η Warner θα έχει έναν λόγο να είναι ευχαριστημένη, αφού το Man of Steel θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στον Cavill και κατά συνέπεια και στο The Man of U.N.C.L.E. που είχε ξεμείνει από stars.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ