Ήρθε επιτέλους η ώρα να μάθουμε «How I Met Your Mother»

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Όταν το 2005 ξεκίνησε το How I Met Your Mother, πολλοί βιάστηκαν να το συγκρίνουν με το Friends και όχι άδικα. Και τα δύο ασχολούνται με μια παρέα φίλων, στην οποία από το πρώτο επεισόδιο μπαίνει μια νέα παρουσία (Ratchel/Robyn) η οποία ξεκινάει μια σχέση με κάποιον από την παρέα. Η σχέση αυτή έχει τα πάνω και τα κάτω της μέχρι τελικά να πέσουν οι τίτλοι του happy end. Κι ενώ το τέλος γράφτηκε με χρυσά γράμματα για τo Friends, στο How I Met Your Mother οι δημιουργοί θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να σώσουν τη τιμή της σειράς.

Οχτώ χρόνια μετά, μπορεί η τηλεθέαση να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά η ποιότητα της σειράς έχει πέσει τόσο χαμηλά που θεωρείται επίτευγμα έστω και το μειδίαμα. Ο Jason Segel που τελευταία έχει καταφέρει να κάνει κάποια βήματα προς τον κινηματογράφο ως ηθοποιός αλλά και σεναριογράφος(The Muppets, The Five-Year Engagement) θεώρησε ότι ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει από τη σειρά. Με αυτό σαν δεδομένο η σειρά ξεκίνησε φέτος χωρίς να γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί αν ο τρέχων θα είναι και ο τελευταίος κύκλος.

Τα λεφτά φαίνεται πως ήταν πολλά όμως κι έτσι ο Segel συμφώνησε να συνεχίσουν για ακόμη μια χρονιά, με την προϋπόθεση να είναι και η τελευταία. Το How I Met Your Mother λοιπόν μόλις ανανεώθηκε κι επίσημα για την ένατη και τελευταία σαιζόν.

Μες στην επόμενη χρονιά λοιπόν θα γνωρίσουμε επιτέλους τη κάτοχο της κίτρινης ομπρέλας και μητέρα των παιδιών του Ted Mosby. Βέβαια ένα μυστήριο που έχει τραβήξει τόσο πολύ καιρό, αγγίζει  πλέον τα όρια της αδιαφορίας. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον σε μια ικανοποιητική κι ευφάνταστη απάντηση στο ερώτημα του τίτλου της σειράς. Και μετά ας βάλουμε πάλι να δούμε “Φιλαράκια” σε επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ