Οι Vikings έχουν promo trailer για τη μικρή οθόνη

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Η εποχή των Βίκινγκς η αλήθεια είναι πως δεν έχει εξερευνηθεί πλήρως από την 7η τέχνη. Αν εξαιρέσουμε εποχές Kirk Douglas και Tony Curtis, έκτοτε το θέμα έχει μείνει πλήρως διαθέσιμο για περαιτέρω ανάπτυξη. Και κατά πώς φαίνεται ήρθε η ώρα του. Ιρλανδία και Καναδάς συνεργάζονται σε μια επική παραγωγή, ένα πολύ μικρό δείγμα της οποίας πήραμε από το trailer που ακολουθεί.

Το μεγαλύτερο όνομα των Vikings, Ragnar Lothbrok είναι το κεντρικό πρόσωπο της σειράς, καθώς η πορεία και η φήμη του τον οδηγούν στην κορυφή της ιεραρχίας. Ανάμεσα στους θρύλους έχει τα δικά του τραγούδια, που εξυμνούν έναν ατρόμητο πολεμιστή, απόγονο του ίδιου του Odin, της ύψιστης θεότητας της σκανδιναβικής μυθολογίας.

Η σειρά περιλαμβάνει 9 μονόωρα επεισόδια, με τις πλάτες του History Channel που έχει αναλάβει τη διανομή στην Αμερική και της MGM για τον υπόλοιπο κόσμο. Ανάμεσα στο καστ που αποτελείται από ένα σύμπλεγμα Ιρλανδών, Καναδών και βορειοευρωπαίων ηθοποιών, θα αναγνωρίσεις και γνωστές φυσιογνωμίες, όπως αυτή του Gabriel Byrne (“The Usual Suspects”).

Με μια πρώτη ματιά τουλάχιστον, πέρα από το πολύ πετυχημένο μακιγιάζ και τα κουστούμια που παραπέμπουν στην εποχή, βλέπουμε και πάλι μια παρέλαση μοντέλων και ψήγματα από τη φημισμένη brutal διάθεση των Νορμανδών θαλασσοπόρων. Όπως και να χει αναμένουμε να κρίνουμε από το πλήρες υλικό. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 3 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ