Οι πρώτες φωτογραφίες από το Hitchcock

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Εκτός από την τηλεταινία του HBO The Girl» με Σιένα Μίλερ που είχαμε γράψει παλιότερα, ο Alfred Hitchcock έχει φέτος την τιμήτική του καθώς ετοιμάζεται μια ταινία με πολύ καλό πρωταγωνιστίκο cast. Οι  Jessica Biel, Helen Mirren, Scarlett Johansson, James D’arcy και ο Anthony Hopkins  που υποδύεται τον κατά πολλούς συμαντικό σκηνοθέτη θρίλερ όλωςω το εποχών παίζουν στο Hitchcock, μια ταινία που μιλάει για τον έρωτα του μεγάλου δημιουργού για τη σύζυγό του Άλμα κατα τη διάρκει των γυρίσματων του Psycho το 1959. Αν οι αναμνήσεις σας από το αμφιλεγόμενο remake του Ψυχώ από τον Gus Van Sant είναι ακόμη νωπές, μη φοβάστε γιατί αυτή η ταινία δεν είναι remake αλλά κάτι σαν behind the scenes love story της παραγωγής.

Τρέιλερ της ταινίας μπορεί να μην υπάρχει ακόμη αλλά οι παραγωγού έδωσαν στο περιοδικό People (!) τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία. Η Scarlett Johansson υποδύεται την Janet Leigh και όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες της μοιάζει πολύ, με τη βοήθεια πάντα του μακιγιάζ και των κουστουμιών… Η Helen Mirren υποδύεται την γυναίκα του  Hitchcock, Άλμα και τον ξενοδόχο του Bates Motel ο James D’arcy που φέτος θα τον δούμε και στο φουτουριστικό Cloud Atlas

Ημερονημία κυκλοφορίας της ταινίας στην Ελλάδα δεν έχει οριστεί ακόμη αλλά την αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία κυρίως λόγω του εξαιρετικά ταιριαστού επιτελειου ηθοποιών που έρμηνεύουν αυτούς τους διάσημους ανθρώπους.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες:

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ