Επιστροφή στη Μέση Γη με το τρέιλερ του «Hobbit: An Unexpected Journey»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Και να ‘μαστε πάλι εδώ. 10 χρόνια μετά την πρώτη μας φορά…

Επιστρέφοντας στη Μέση Γη νιώθουμε σαν να επιστρέψαμε σπίτι μας, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Αυτή την φορά για να ζήσουμε ένα άλλο ταξίδι, όχι για κάποιο μαγικό δαχτυλίδι, αλλά αυτό του Χόμπιτ Μπίλμπο Μπάγκινς στο να σώσει το χαμένο Βασίλειο των Νάνων του Έρεμπορ, από τον δράκο Σμάουγκ.

Το πρώτο τρέιλερ του πρώτου μέρους του «Hobbit» με τίτλο «An Unexpected Journey» μόλις κυκλοφόρησε και η Μέση Γη και οι κάτοικοί της δείχνουν το ίδιο μαγικοί όπως και 10 χρόνια πριν, με τον Πίτερ Τζάκσον να βρίσκεται για άλλη μια φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα δικαιώματα της ταινίας με την MGM. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Δεκέμβρη 2012, ενώ αυτή την φορά θα μπορέσουμε να απολαύσουμε και σε 3D. Το δεύτερο μέρος με τίτλο «Hobbit: There and Back Again» θα κυκλοφορήσει έναν χρόνο μετά, 13 Δεκεμβρίου 2013.

Για την ώρα πάρε μια μικρή γεύση από την Μέση Γη βλέποντας το τρέιλερ παρακάτω, με δώρο το πόστερ που μπορείς να δεις στα δεξιά σου, και μετά διάβασε και το πρώτο μέρος του αφιερώματός μας για το γυρίσματα της ταινίας και μάθε για τα LEGO που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν βασισμένα στις ταινίες.

Σχόλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

  • cinemakis
    21 Δεκεμβρίου 2011 at 4:23 μμ - Reply

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, επέστρεψε! Ωραίο trailer! Γουστάρουμε τέτοιο εμπορικό σινεμά!

  • ΣΧΕΤΙΚΑ