Τρέιλερ για το «Holy Motors» του Λεός Καράξ, της ταινίας που ξετρέλανε τις Κάννες

...

Γράφει ο Δημήτρης Μπουτουρέλης – Γραμματικόπουλος

H μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Φεστιβάλ των Καννών έχει όνομα και αυτό είναι «Holy Motors». Ο Λεός Καράξ επέστρεψε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και ξετρέλανε το κοινό της βροχερής Κρουαζέτ αλλά και τους κριτικούς που αποθέωσαν την ταινία του και αν περνούσε από το χέρι τους θα της έδιναν απλόχερα τον Χρυσό Φοίνικα.

Με ένα εντελώς ετερόκλητο καστ, που περιλαμβάνει από τον Ντένις Λαβάντ και τον Μισέλ Πικολί, μέχρι την Εύα Μέντες και την Κάιλι Μινόγκ(!), το «Holy Motors» ακολουθεί την ιστορία ενός άντρα που ταξιδεύει ανάμεσα σε παράλληλες ζωές. Όπως φαίνεται και από το τρέιλερ η ταινία είναι όσο πιο experimental και αλλόκοτη θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Για την ακρίβεια από το τρέιλερ σχεδόν δεν καταλαβαίνεις την τύφλα σου, αλλά όλα είναι τόσο γοητευτικά και ιδιότυπα που δύσκολα παίρνεις τα μάτια σου από την οθόνη.

Εν αναμονή λοιπόν της απόφασης της κριτικής επιτροπής των Καννών για το ποιος θα σηκώσει φέτος τον πολυπόθητο Φοίνικα και περιμένοντας πως και πως να ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία στην Έλλαδα, ρίξτε μια ματιά στο τρέιλερ της πιο hyped ταινία του φετινού Φεστιβάλ των Καννών:

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ