Το εκπληκτικό homage του MoMA στην Tilda Swinton

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας Πόσο αγαπάμε την Tilda Swinton; Ατελείωτα. Φυσικά, δεν είμαστε οι μόνοι που εκτιμούν το ταλέντο, αλλά και την περίεργο στυλ της Αγγλίδας ηθοποιού,...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

tildaΠόσο αγαπάμε την Tilda Swinton; Ατελείωτα. Φυσικά, δεν είμαστε οι μόνοι που εκτιμούν το ταλέντο, αλλά και την περίεργο στυλ της Αγγλίδας ηθοποιού, όπως μπορούμε να καταλάβουμε κι από το εκπληκτικό αφιέρωμα στην καριέρα της από το MoMΑ της Νέας Υόρκης. Το 5λεπτο βίντεο έγινε για τα 53α γενέθλια της, τον περασμένο Νοέμβριο και είναι πλέον διαθέσιμο στο Youtube.

Υπό τους ήχους του υπέροχου “Fitzpleasure” των Alt-J(από το βραβευμένο με Mercury ντεμπούτο άλμπουμ τους) και του αιθέριου “All is Full of Love” της Bjork, ολόκληρη η πλούσια καριέρα της Swinton περνά μπροστά από τα μάτια μας και μπορούμε να απολαύσουμε το μεγαλείο της. Από τον πρώτο της ρόλο στο “Caravaggio” το 1986, μέχρι το πολύ πρόσφατο ολιγόλεπτο πέρασμα της από το “The Grand Budapest Hotel”, όλα βρίσκονται εκεί, στα 5 περίπου λεπτά διάρκειας ενός βίντεο, από αυτά που μόνο το MoMΑ ξέρει να “φιλοτεχνεί”.

Την αγαπάμε.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ