Του Radcliffe το Κέρατο στη Δημοσιότητα!

...

Γράφει ο Πέτρος Θεοδωρίδης

Φυσικά και τον αγαπήσαμε σαν Harry Potter, φυσικά και τον λατρέψαμε στο Equus και στην τρομακτική Κυρία με τα Μαύρα. Ανάμεσα στις πολλές εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει κατά καιρούς το εβραιόπουλο με το οποίοι πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε, είναι και η κινηματογραφική απόδοση του μυθιστορήματος φαντασίας Horns του όχι ιδιαίτερα γνωστού στην Ελλάδα, Joe Hill. Σε αυτό το πλαίσιο, δόθηκαν στη δημοσιότητα και μερικές εξαιρετικές φωτογραφίας που μεταξύ άλλων μας δείχνουν και ορισμένα πλάνα των… κεράτων του βασικού χαρακτήρα, τα οποία και μοιραζόμαστε μαζί σας.

Με τον Daniel Radcliffe και την Juno Temple στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και των Alexandre Aja των… Piranha 3D στη σκηνοθεσία, η ιστορία θα μας συστήσει τον Igg Perish, που θα κατηγορηθεί ότι βίασε και δολοφόνησε την κοπέλα του. Ανακαλύπτοντας τις υπερφυσικές του δυνάμεις, θα δώσει τη μάχη που απαιτείται για να αποδείξει την αθωότητά του και να εντοπίσει το δολοφόνο.

Πρόκειται λοιπόν, για ένα θρίλερ φαντασίας που σίγουρα δεν απευθύνεται σε παιδιά. Η κυκλοφορία, αναμένεται στις 11 Οκτωβρίου και εμείς περιμένουμε να δούμε τη νέα μεταμόρφωση του μάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ