Κερδίστε 2 ακόμα διπλές προσκλήσεις για το Horrorant Film Festival!

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr To πρώτο φεστιβάλ ταινιών τρόμου της Αθήνας, “Horrorant Film Festival: Fright Nights”, έχει ήδη ξεκινήσει στον κινηματογράφο Odeon Opera (Ακαδημίας 57, Αθήνα) και...

frightnightsΓράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

To πρώτο φεστιβάλ ταινιών τρόμου της Αθήνας, “Horrorant Film Festival: Fright Nights”, έχει ήδη ξεκινήσει στον κινηματογράφο Odeon Opera (Ακαδημίας 57, Αθήνα) και μας έχει δείξεις ήδη πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες τις πρώτες του μέρες. Το Reel.Gr μετά από την ενθουσιώδη συμμετοχή σας στο προηγούμενο διαγωνισμό και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για οποιαδήποτε προβολή επιθυμείτε, εξαιρουμένης της ταινίας λήξης.

Μπορείτε να κερδίσετε κι εσείς μια από τις 2 διπλές προσκλήσεις που δίνουμε απλά με το να στείλετε ένα email στο contact@reel.gr με το ονοματεπώνυμό σας και ως θέμα “HORRORANT ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ”, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 11:00 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά την παρουσίαση του Horrorant, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα ταινιών

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ