Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για το Horrorant Film Festival!

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr To πρώτο φεστιβάλ ταινιών τρόμου της Αθήνας, “Horrorant Film Festival:Fright Nights”, βρίσκεται προ των πυλών, καθώς θα διεξαχθεί 13-19 Μαρτίου στον...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

1669865_488454874593394_2082840003_oTo πρώτο φεστιβάλ ταινιών τρόμου της Αθήνας, “Horrorant Film Festival:Fright Nights”, βρίσκεται προ των πυλών, καθώς θα διεξαχθεί 13-19 Μαρτίου στον κινηματογράφο Odeon Opera(Ακαδημίας 57, Αθήνα). Το Reel.Gr δε θα μπορούσε να λείπει από τη “γιορτή του τρόμου” και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για οποιαδήποτε προβολή επιθυμείτε, εξαιρουμένων των ταινιών έναρξης και λήξης.

Μπορείτε να κερδίσετε κι εσείς μια από τις 3 διπλές προσκλήσεις που δίνουμε απλά με το να στείλετε ένα email στο contact@reel.gr με το ονοματεπώνυμό σας και ως θέμα “HORRORANT ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ”, ως και την Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 11:00 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της Παρασκευής 14 Μαρτίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά την παρουσίαση του Horrorant, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα ταινιών

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ