Το ελληνικό σινεμά τρόμου στο Horrorant Film Festival ʽFRIGHT NIGHTSʼ!

Το Horrorant Film Festival, θα διεξαχθεί από τις 13-29 Μαρτίου στον κινηματογράφο Odeon Opera στην Αθήνα και από 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου στον κινηματογράφο Φαργκάνη της Θεσσαλονίκης.

Μετά τις πρώτες πληροφορίες για τις ξένες και πολύ τρομακτικές ταινίες του Horrorant Film Festival όπως το All Cheerleaders Die, έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις για τις εγχώριες συμμετοχές. Σε πείσμα εκείνων που διατηρούν αμφιβολίες σχετικά με το επίπεδο των Ελλήνων κινηματογραφιστών, το 1ο φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα υπερήφανα ανακοινώνει ότι στο διαγωνιστικό του πρόγραμμα θα υπάρχουν 8 ελληνικές παραγωγές (7 μικρού μήκους και 1 μεγάλου μήκους), καθώς και μία μεγάλη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή εκτός διαγωνισμού.

Οι συντελεστές και το cast όλων των ελληνικών ταινιών θα παραβρεθούν στις προβολές για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού αμέσως μετά τη προβολή.

Το FilmBoy αποδεδειγμένα στηρίζει το ελληνικό σινεμά και δεν θα μπορούσε παρά να αφιερώσει μεγάλο κομμάτι του προγράμματος στο ελληνικό σινεμά τρόμου.

Φυσικά θα υπάρχει ξεχωριστό βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας Μικρού Μήκους, αλλά για όλα τα βραβεία θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Το Horrorant Film Festival, θα διεξαχθεί από τις 13-29 Μαρτίου στον κινηματογράφο Odeon Opera στην Αθήνα και από 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου στον κινηματογράφο Φαργκάνη της Θεσσαλονίκης.

Δείτε παρακάτω το trailer του φεστιβάλ

Δείτε περισσότερα για τις ξένες συμμετοχές του φεστιβάλ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ