Το trailer του «Hostages» υπόσχεται σασπένς στα ύψη!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν στις ΗΠΑ πλησιάζει επικίνδυνα και τα κανάλια έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να μας παρουσιάσουν τις σειρές που θα γίνουν σημείο συζήτησης τους προσεχείς μήνες. Σας έχουμε ήδη μιλήσει για το υπερ-φιλόδοξο True Detective που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, αυτή τη φορά είναι η σειρά ενός θρίλερ του CBS με τίτλο «Hostages».

H παραγωγή φέρει το όνομα του «Μίδα» του Χόλιγουντ, Jerry Bruckheimer, και όπως μας πληροφορεί το trailer θα πρόκειται για ένα θρίλερ 15 επεισοδίων. Αυτό βέβαια δε θα πρέπει να μας φαίνεται δεδομένο, καθώς όπως είδαμε πρόσφατα, το «Under the Dome» που κι αυτό επρόκειτο να κρατήσει μία σεζόν, ανανεώθηκε για μία ακόμη. Η υπόθεση ασχολείται με την ικανότατη χειρούργο Ellen Sanders, που βλέπει τον εαυτό της μπλεγμένο σε μία πολιτική συνωμοσία όταν ο πράκτορας του FBI, Duncan Carlisle, απαγάγει αυτή και την οικογένεια της. Ο Carlisle της ζητά να δολοφονήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, και η Sanders θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα τρομερό δίλημμα προκειμένου να σώσει τη ζωή των αγαπημένων της προσώπων.

Στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε τον εξαιρετικό, βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, Dylan McDermott και την βραβευμένη με Emmy, Toni Colette. Οι πρωταγωνιστές, μαζί με το trailer, έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας και μένει να δούμε αν θα φανούν αντάξιοι, στην πρεμιέρα της σειράς την προσεχή Κυριακή.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*