Δες που τα τέρατα αναπαύονται εν ειρήνη στο trailer του “Hotel Transylvania”

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Δράκουλας, το τέρας του Φρανκενστάιν, ο Λυκάνθρωπος, η Μούμια κ.α. τέρατα όλα μαζί σε μια ταινία; Όχι δεν πρόκειται για κάποια επετειακή ταινία της Universal αλλά για το νέο animation της Sony με τίτλο “Hotel Transylvania”. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Genndy Tartakovsky, ο οποίος αν θυμάσαι καλά μας είχε δώσει το “Dexter’s Laboratory” και το “Samurai Jack” τα οποία είχαν απίστευτο χιούμορ. Έτσι λοιπόν περιμένεις και κάτι ανάλογο και σ’ αυτή την ταινία, σωστά;

Εεεμ…

Βλέποντας το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε και έχοντας ακούσει τον Adam Sandler με ρουμάνικη προφορά να κάνει τον Δράκουλα και τα κρύα αστεία που ακούγονται το ένα μετά το άλλο, μάλλον το trailer θα σε απογοητεύσει. Στα θετικά βέβαια είναι το καλό animation και τα ευφάνταστα πλάνα των τεράτων που το “σκάνε” για να πάνε στο ξενοδοχείο.

Όσο αφορά την υπόθεση, υπάρχει ένα πολυτελές ξενοδοχείο όπου τα τέρατα πάνε για να ξεφύγουν από τους ανθρώπους, ναι γιατί κι αυτοί θέλουν το σπα τους και την χαλάρωση τους. Ο Δράκουλας πάει εκεί για να γιορτάσει τα 118α γενέθλια της κόρης, της Μάβις. Όλα όμως πάνε στραβά όταν ένας απλός άνθρωπος φτάνει στο ξενοδοχείο και η Μάβις τον ερωτεύεται.

Το trailer μπορείς να το δεις παρακάτω. Η ταινία θα βγει από τον τάφο της (κρυάδα) το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ