Η κινηματογραφική μεταφορά των Power Rangers βρήκε τον Zordon της

Μια επιλογή με σχεδόν μηδενική πιθανότητα ρίσκου

Μετά την ανακοίνωση της Elizabeth Banks ως Rita Repulsa στην κινηματογραφική μεταφορά των «Power Rangers», κάτι που μας προξένησε ανάμεικτα -στην καλύτερη περίπτωση- συναισθήματα μετά τις πρώτες εικόνες, ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης αυτού που θα ερμηνεύσει τον Zordon, ήτοι, το αιωρούμενο κεφάλι που ζει μέσα σε έναν γιγάντιο γυάλινο σωλήνα. Το όνομα αυτού: Bryan Cranston.

Ο πάλαι ποτέ Walter White έχει ήδη αφήσει το στίγμα του σε blockbuster-ικές παραγωγές, ακόμα και σε μικρούς ρόλους, όπως στο Godzilla. Αυτή τη φορά, ελπίζουμε να δικαιωθεί για την επιλογή του, καθώς οι προσδοκίες μας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, ενώ ταυτόχρονα θα έχει να αντιμετωπίσει έναν «στρατό» θεατών που περιμένει στη γωνία για να πει το «καταστρέψατε την παιδική μας ηλικία».

Περιέργως, ο Cranston έχει παρελθόν με τη διάσημη σειρά, αφού στα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, δάνεισε τη φωνή του σε κάποια από τα τέρατα με τα οποία αναμετρήθηκαν οι Power Rangers.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ