Πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το «Hunger Games: Mockingjay»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

jennifer_lawrence_in_the_hunger_games_catching_fire-wideΤον Ιούλιο έφτασε στις οθόνες μας το πρώτο teaser trailer για το πολυαναμενόμενο «Hunger Games: Mockingjay», το τρίτο μέρος του πολύ επιτυχημένου franchise, το οποίο θα απολαύσουμε σε δύο μέρη. Τώρα έχουμε το πρώτο full trailer για την ταινία, που μας υπόσχεται καταιγιστική δράση και την απαραίτητη δόση συναισθηματισμού.

«Δεν ήθελα τίποτα από αυτά, παρά μόνο να σώσω την αδελφή μου και να κρατήσω ζωντανό τον Peeta» λέει η Katniss Everdeen(Jennifer Lawrence) για να λάβει την ακόλουθη απάντηση από τον President Snow(Donald Sutherland): «Δεσποινίς Everdeen, ότι αγαπάμε περισσότερο…είναι αυτό που μας καταστρέφει στο τέλος». Πλέον, όμως, έχουμε νέα δεδομένα στην εξέγερση των περιοχών, καθώς μαθαίνουμε πως ο Peeta είναι ζωντανός και έχει μάλιστα αιχμαλωτιστεί από την Capitol, ενώ έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να μισεί την αγαπημένη του Katniss.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα φιλμ που πατά συνεχώς το γκάζι και δε θα μας αφήσει στιγμή «ήσυχους». Θυμίζουμε πως στο «Mockingjay» θα δούμε και τον εκλιπόντα Philip Seymour Hoffman, ο οποίος πρόλαβε να ολοκληρώσει την πλειοψηφία των σκηνών του πριν τον θάνατο του το Φεβρουάριο. Το πρώτο μέρος του «Mockingjay» θα βγει στις αίθουσες τον προσεχή Νοέμβριο, με το δεύτερο μέρος να ακολουθεί ένα χρόνο μετά.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ