Χόρτασε με τα πόστερς από «Hunger Games» και «Abraham Lincoln: Vampire Hunter»

...

Αυτές τις μέρες τα πόστερς έχουν την τιμητική τους. Πρώτα «The Dark Knight Rises» και «Prometheus» και τώρα έχουμε ένα καινούργιο για την ταινία του Γκάρι Ρος «Hunger Games» που βασίζεται στο πρώτο βιβλίο της Σούζαν Κόλινς και τα δυο πρώτα πόστερς για το «Abraham Lincoln: Vampire Hunter» του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοβ από το βιβλίο του Σεθ Γκρέιχαμ-Σμιθ. Για να τα δούμε όμως ένα ένα…

Πρώτα ας πάρουμε το «Hunger Games». Η αφίσα της ταινίας είναι το τελικό αποτέλεσμα ενός παζλ 100 κομματιών που στάλθηκαν σε 100 διαφορετικά sites. Οι φανς απλά έπρεπε να τα ανακαλύψουν και να τα ενώσουν. Το αποτέλεσμα; Ένα πόστερ να δείχνει την Κάτνις να ετοιμάζεται να μπει στους αγώνες. Η ταινία θα κυκλοφορήσει 23 Μαρτίου 2012.

Όσο αφορά τις δυο αφίσες του «Abraham Lincoln: Vampire Hunter» έκαναν το ντεμπούτο τους στο IGN. Στην ουσία πρόκειται για τα δυο μέρη μιας αρκετά στυλιζαρισμένης αφίσας, που στην μια δείχνει τον 16ο Πρόεδρο της Αμερικής να κάθεται στο οβάλ γραφείο την ημέρα, ενώ στην δεύτερη να ετοιμάζεται να σκοτώσει τους απέθαντους το βράδυ. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το καλοκαίρι.

Μπορείς να απολαύσεις και τα τρία πόστερ στην gallery πιο κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*